Koncertkalender

Julekoncert i BHJ- Salen 27. november kl.14  2022

Billetbestilling via LOF-SYD på deres hjemmeside (Senest 23.11)

KUN 199,-kr.

For 11 år i træk afholder Michi Komoto &

Sopran Bettina Hellemann Munch julekoncert i LOF - SYD

 

L

Operakoncerter

2 x 45 minutter med et flødeskumsprogram af nogle af operaens mest populære arier af bl.a. Mozart, Giccomo Puccini og Giuseppe Verdi, krydret med nyere toner fra operetter og mucicals... LÆS MERE

Bettina Hellemann Munch

Jeg er født i Århus og flyttede sammen med mine forældre, til Almind ved Kolding hvor jeg modtog min første sangundervisning på Kolding Musikskole.

Herefter gik jeg på Vestjysk Musikkonservatorium og tog uddannelse som operasanger og dramalærer.

Fra 1999 modtog jeg flere legater og stipendier til et studieophold i Hamburg på "Hochschule für Musik und Theater". Her modtog jeg undervisnuing af Renate Behle og havde et tæt samarbejde med professor Alan Speer.

Efter to års studierophold i Hamburg 1999-2001 bestod jeg diplomeksamen med udmærkelser.

Jeg har endvidere modtaget masterclass (sang/operakursus for professionelle) hos Renate Behle, Ingrid Bjornor, Bente Vist, Vagn Thordahl, Thomas Hemsley og Erwin Gage.

Fra 2002 - 2006 var jeg beskæftiget med koncertvirksomhed i Tyskland og Danmark, sammen med at jeg var sanglærer på Risen Musickschule, Hamburg. I 2006 medvirkede jeg i Kultur shovet på DR TV.

Herefter flyttede jeg hjem til Danmark hvor jeg underviser sangelever i Kolding på FOF kurser, samt Åbenrå Musikskole og er dirigent for Jordrup Sangkor. Jeg har herudover koncertvirksomhed med talrige koncerter i Danmark og Tyskland sammen med min mangeårige akkompagnetør Michi Komoto, ligesom jeg er solist i andre sammenhænge.

​Michi Komoto

​Født i Kobe, Japan og fik sin første klavertime som 4 årig. I en alder af 17 år modtog hun et 4-årigt stipendium i Queensland Konservatorium, Grittith Universitet i Brisbane, Australien.


I 1995 vandt hun" MInnie-Mai Bussey" Stipendium prisen, modtog samme år " Barchelor of Performance for klaver med udmærkelse.

Fra 1997 modtog hun undervisning hos professor Conrad Hansen og professor Helena Rocha v. Oerzen på "Hochschule für Schule und Theater" i Hamburg, hvor hun i 2002 fik sin diplomeksamen, og hvor hun ind i 2002 spillede som docent for operaklassens sangelever.

Hun har modtaget masterclass (klaverkursus for professionelle) hos professor Helena Coster, Vitaly Margulis, Paul Badura-Skoa og Bruno Gelber. Sidstnævnte i forbindelse med" Der Schleswig-Holsteiner Musik Festival".

I øjeblikket arbejdet hun som klaverlærer i "Arendtburg Musikschule" i Hamburg, Tyskland, og giver derudover talrige koncerter i Australien, Japan, Holland, Danmark og i Tyskland som solist samt i kammermusikalske sammenhænge.
I 2002 var hun på jordomrejse med et krydstogtskib, hvor hun spillede sine solokoncerter.

Tysk version​

Operakoncert​

Bettina Hellemann Munch

Højmark 5, Rinkenæs

6300 Gråsten

Tlf.: +45 40 95 61 09
Mail:
info@operakoncert.dk

Michi Komoto

Wellingsbütteler Landstrasse 69
D-22337 Hamburg

Tel: +49 170 714 5233

Mail: info@michikomoto.com