Koncertkalender

Julekoncert i BHJ- Salen 27. november kl.14  2022

Billetbestilling via LOF-SYD på deres hjemmeside (Senest 23.11)

KUN 199,-kr.

For 11 år i træk afholder Michi Komoto &

Sopran Bettina Hellemann Munch julekoncert i LOF - SYD

 

L

Operakoncerter

2 x 45 minutter med et flødeskumsprogram af nogle af operaens mest populære arier af bl.a. Mozart, Giccomo Puccini og Giuseppe Verdi, krydret med nyere toner fra operetter og mucicals... LÆS MERE

​Få en oplevelse af de sjældne

Bestil en operakoncert

2 X 45 minutter med et flødeskumsprogram af nogle af operaens mest populære arier af bl.a Mozart, Giccomo Puccini og Giuseppe Verdi, krydret med nyere toner fra operetter og musicals af Franz Lehar og Robert Stoltz.

Bettina Hellemann Munch introducerer publikum for operahistorier på hendes sædvanlige humoristiske og vidende facon

Bettina Hellemann Munch

er en af Danmarks dygtigste operasangere. Og så er hun opvokset i Kolding og uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg og Hochschule für Musik und Theater i Hamborg I dag er sønderjylland hendes base, men er som solist efterspurgt både her i landet og ude i Europa​.

Michi Komoto

er født i Japan og begyndte at spille klaver som 4-årig. Som 17-årig fik hun et stipendium til et fireårigt studieophold i Australien. Hun har

også studeret ved Hochschule für Musik und Theater i Hamborg. Hun har vundet flere priser og har bl.a spillet som docent for Hamborgs operaklassers sangelever.

Michi Komoto er en højt berømmet pianist, og er en efterspurgte koncertpianist i Tyskland. Bettina Hellemann Munch og Michi Komoto har udgivet en CD​.

Operakoncert​

Bettina Hellemann Munch

Højmark 5, Rinkenæs

6300 Gråsten

Tlf.: +45 40 95 61 09
Mail:
info@operakoncert.dk

Michi Komoto

Wellingsbütteler Landstrasse 69
D-22337 Hamburg

Tel: +49 170 714 5233

Mail: info@michikomoto.com