Koncertkalender

Julekoncert i BHJ- Salen 27. november kl.14  2022

Billetbestilling via LOF-SYD på deres hjemmeside (Senest 23.11)

KUN 199,-kr.

For 11 år i træk afholder Michi Komoto &

Sopran Bettina Hellemann Munch julekoncert i LOF - SYD

 

L

Operakoncerter

2 x 45 minutter med et flødeskumsprogram af nogle af operaens mest populære arier af bl.a. Mozart, Giccomo Puccini og Giuseppe Verdi, krydret med nyere toner fra operetter og mucicals... LÆS MERE

Presse​

Fra Gråsten Avis

Operasanger Bettina Hellemann Munch sang "De københavnske piger" til stor fornøjelse for Prinsgemalen.

Se hele artiklen her.

Fra Gråsten Avis

Rinkenæs Gamle Kirke var helt fuld da operasanger Bettina Hellemann Munch, flot akkompagneret af pianist Michi Komoto, søndag aften gav sommerkoncert.


Se hele artiklen her.

​Fra Bov Avis

Der var stor interesse for julekoncerten på Fakkelgaarden med operasanger Bettina Hellemann Munch og den japanske pianish Michi Komoto, som fik publikum i dejligt julehumør.


​Se hele artiklen her.

Fra Japan og Hamburg til byfest i Glejbjerg

5. juli 2009

BYFEST: Åstrup Kirke dannede rammen om en forrygende start på byfesten 2009

To kvinder, Bettina Hellemann Munch, sopran og Michi Komoto, piano, leverede en flot, flot åbning af byfestugen i Åstrup Kirke.

Bettina H. Munch, født i Århus, uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium, studier i Hamborg, og bosiddende der igennem 8 år, er lige hjemvendt til Danmark, hvor hun giver koncerter sammen med sin mangeårige akkompagnatør Michi Komoto.

Michi Komoto er født i Japan, fik som 17-årig et 4-årigt stipendium i Australien, studerede i Hamborg, hvor hun nu arbejder og bor. Hun har vundet flere priser og har bl.a. spillet som docent for Hamborgs operaklasses sangelever.

I Åstrup Kirke sang Bettina Munch, akkompagneret af Michi Komoto, danske sange og arier af bl.a. Mozart, Schubert, Mendelsohn og Puccini, så tilhørerne fik dansk, tysk og italiensk sang og musik af meget høj kvalitet. Michi Komoto spillede solo et stykke af Mendelsohns søster, Fanny Hensel og hun spillede på kirkens orgel som akkompagnement til Bettina Munch smukke sangstemme i "Ave Maria".

De ca. 100 tilhørere, der trodsede en sommeraftens perfekte udendørs-vejr, var så stille, man kunne have hørt en knappenål falde til jorden, mens de to dygtige kvinder leverede perler på snor, og et bragende bifald lød mellem de gamle mure efter hvert nummer.

En meget anderledes og stor oplevelse rigere, drog folk langsomt hjemad i sommeraftenen, efter en kop kaffe i våbenhuset.

Odd Fellow Bladet nr. 9, 2008

"Under middagen var der underholdning af to piger, japanerinden Michi Komoto på klaver og sopranen Bettina Hellemann Munch, som førte gæsterne ind i operaverdenen til alles fortryllelse - flot og dejlig underholdning!"

Sangens Dag fejret med manér

Søndag eftermiddag bød Liberalt Oplysningsforbund i Assens på fornemme sangoplevelser i Tobaksgaardens Carl Nielsen Sal. Et arrangement til markering af ”Sangens Dag”.

Det alsidige program omfattede både korsang og solistoptræden.

Assens Gospelkor under ledelse af Thomas Knudsen lagde dygtigt og medrivende ud med ”Down by the riverside” som det første af seks numre.

Siden kom Vestfynskoret på scenen, hvor de under ledelse af Karen Folke Olsen med otte udvalgte numre viste deres alsidige formåen.

Koret indledte med deres både smukke og geniale fortolkning af ”I Danmark er jeg født”. Med sange som ”Can´t help falling in love” og ”Svantes lykkelige dag” fi k publikum et godt indtryk af korets store spændvidde.

Som afslutning på arrangementet fik de fremmødte en operaoplevelse i verdensformat, da den danske sopran Bettina Hellemann Munch akkompagneret af japanske Michi Komoto gav prøver på deres fornemme kunst med værker af blandt andre Mozart, Beethoven, Puccini, Chopin og Lehar.

En fejende fl ot markering af ”Sangens Dag”, som arrangørerne fortjener megen ros for.

Operakoncert​

Bettina Hellemann Munch

Højmark 5, Rinkenæs

6300 Gråsten

Tlf.: +45 40 95 61 09
Mail:
info@operakoncert.dk

Michi Komoto

Wellingsbütteler Landstrasse 69
D-22337 Hamburg

Tel: +49 170 714 5233

Mail: info@michikomoto.com